چهارشنبه / ۲۱ شهریور / ۱۴۰۳ Wednesday / 11 September / 2024
×
کشاورزان خواستار تولید گیاهان جمع و جورهستند که می‌توانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر می‌توان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.
نخستین گوجه‌فرنگی شبیه به انگور تولید شد
  • کد نوشته: 93
  • منبع: آفتاب
  • ۴ دی
  • ۲ دیدگاه
  • به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از شینهوا، محققان در ایالات متحده گیاهان گوجه فرنگی ویرایش شده ژن تولید کردند که مانند انگور در خوشه قرار دارند.

    این مطالعه که روز دوشنبه در مجله «Nature Biotechnology» منتشر شد، گوجه فرنگی ویرایش شده ژن را شبیه به یک دسته انگور جمع و جور توصیف کرد، این میوه به سرعت بالغ می‌شود و برداشت آن کمتر از ۴۰ روز به طول می‌انجامد.

    کشاورزان خواستار  تولید گیاهان جمع و جورهستند که می‌توانند در کمترین فضا بیشترین محصول را بار دهند؛ به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر می‌توان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.

    زاخ لیپمن، محقق  و تولید کننده این گوجه‌فرنگی ویرایش شده در موسسه پزشکی هوارد هیوز گفت: این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.

    لیپمن و همکارانش گوجه فرنگی جدید را با تنظیم دقیق دو ژن ایجاد کردند که سوئیچ رشد تولید مثلی و اندازه گیاه را کنترل می‌کنند. همچنین، آنها ژنی به نام SIER را کشف کردند که طول ساقه را کنترل می‌کند.

    براساس این مطالعه، جهش SIER با یک ابزار ویرایش ژن و ترکیب آن با جهش در دو ژن دیگر گل، ساقه‌های کوتاه‌تر و گیاهان کاملاً فشرده‌ای ایجاد کرده است.

    گوجه فرنگی ویرایش ژن شده این قابلیت را دارد که در حیاط خانه‌ها و یا پشت بام رشد کند و محصول دهد.

    نوشته های مشابه
    راه‌آهن “چابهار ـ زاهدان” منطقه را متحول می کند
    مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران

    راه‌آهن “چابهار ـ زاهدان” منطقه را متحول می کند

    2 پاسخ به “نخستین گوجه‌فرنگی شبیه به انگور تولید شد”

    1. ارسلان رضایی گفت:

      به گفته محققان، با انتقال بخشی از بار رشد محصولات زراعی جهان به مناطق شهری و مناطق دیگر می‌توان زمین را از وضعیت زیست محیطی کنونی نجات داد.

      • رحمان فضلی گفت:

        این یک روش تکمیلی برای کمک به تأمین غذای مردم به صورت محلی و با کاهش ردپای کربن است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *